Disclaimer

Algemene informatie
Info Training spant zich in om de informatie op deze website zo volledig en actueel mogelijk te houden. De informatie kan echter zonder vooraankondiging en op ieder moment worden gewijzigd en/of ingetrokken. Daarom kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend.

Auteursrechten
Op deze website rust een auteursrecht van Info Training. De inhoud daarvan mag dan ook niet zonder haar voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden, met uitzondering van de beperkingen die bij de wet zijn gesteld en behalve indien dat nodig is voor het zo efficiƫnt mogelijke gebruik van deze website.

Hyperlinks
De websites bevatten hyperlinks naar sites die buiten het domein van Info Training liggen. Voor deze sites kunnen andere voorwaarden gelden. Info Training is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites en de software die u daarvan zou kunnen downloaden. Het is dus voor uw eigen risico, als u deze hyperlinks gebruikt.

Privacy Statement
Info Training respecteert de privacy van de bezoekers van deze website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u met uw bezoek verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. De gegevens die nodig zijn om u te kunnen voorzien van door u aangevraagde informatie over opleidingen en activiteiten van Info Training, worden opgeslagen in een database. Indien u geen prijs stelt op registratie van uw gegevens, kunt u dit kenbaar maken via Info Training, Postbus 75768, 1070 AT Amsterdam. Info Training maakt op haar websites gebruik van cookies.

Aansprakelijkheid
Het bezoek aan deze website is voor uw eigen rekening en risico. Info Training sluit iedere aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het bezoek van deze website en het gebruik van de daarvan verkregen informatie, Software en/of diensten uit, behalve als de schade een gevolg is van opzet door Info Training.